2008-06-20

2008-06-20 Kl: 12:57:25
Allmänt | Kommentera (0)
En veckas övertid idag, känns som jag kommer måsta bli igång satt fast jag inte vill, suck...men vad kan man göra, har slutat svara på mejl och i telefonen, blir bara så stressad av alla som vill höra om de hänt nått än,  Känner mig fruktansvärt misslyckad fast jag vet att de är inget jag kan göra åt saken, lillan kommer när lillan är redo.
Ska till BM på måndag, får se om hon ger mig en tid för igångsättning då el om vi ska vänta längre.

Trodde värkarna startat imorsse men så när jag gick upp och vandrade en stund så gick smärtan över, så de var då inte värkar iallafall.
De här har vart den längsta veckan i hela mitt liv kan jag säja,

LMs går på jobbet imorgon också, efter 3veckors semester, som tur är så har han alltid nån som kan hoppa in och jobba åt han om de skulle starta, känns tryggt iallafall,
Bilbarnstolen har också kommit nu, hyr en från IF, känns bättre de än att behöva köpa en för över tusenlappen och bara kunna ha den ett år, från IF betalar man 80kr månaden och efter 13månader får man en ny stol från dom, den tredje och sista stolen får man behålla desutom.

Kan passa på att Informera att vi fått en större lägenhet, en trea här på andra sidan vägen, flyttar den 1Augusti, kostnaden är så liten att de var inget att tveka om, desutom trivs vi ju så bra här ute på tunnan,
Carin och Claus har också fått sig en lägenhet, den 15 Augusti flyttar dom i en stor och fin 3 mitt i stan, så nu är de löst för oss alla :)

2008-06-15

2008-06-15 Kl: 11:15:43
Allmänt | Kommentera (0)

Ingen bebis än, har gått två dagar över tiden idag och inga känningar alls...när ska du komma lillan?
Har haft en del förvärkar inatt men inte så där att jag känner att snart är de dax, tvärt om, vaknade imorse av en väldigt glad Gizmo i sängen (Carin och Claus hund) men inga känningar alls i magen..suck...känns som jag kommer vara gravid hela livet.


2008-06-02

2008-06-02 Kl: 18:01:44
Allmänt | Kommentera (0)

Nu har nedräkningen börjat, 11dagar kvar tills de är beräknat att hon ska komma, hoppas nästan på att gå över tiden till omkring den 20 (barnbidraget) men samtidigt är man så less nu.
Händer och fötter har svällt till dubbel storlek och sist jag såg mina fötter ståendes minns jag då inte enns.
Magen bara växer och växer hela tiden, den är så hård nu att de känns som om den växer mera så sprängs jag.
Men så växer den lite till och så uptäcker man en bristning till...jaja...sånt är livet.
Men nu har nervositeten också börjat kicka in, alla dess tankar om hur förlossningen ska gå och hur livet kommer bli sen när hon väl kommit.
De är så sjukt många tankar och känslor som är i omlopp nu att hormonhoppen man haft är ingenting gämfört me hur de känns nu....men jag försöker att inte jaga upp mig eller stämningen här hemma, jag känner mer än jag visar så att säja.

Men nu är dom äntligen hemma iallafall...Snart har dom vart hemma en vecka och de har redan vart en tur på sjukhuset.
Som tur var så slutade de lyckligt för alls, men nog var nerverna på hel spänn och oron tog över de mesta.
Finns inte ord att beskriva hur skönt de är att ha dom hemma nu äntligen, allt känns så mycket säkrare nu när man vet att dom inte är ute på vägarna, utan nu står husbilen snyggt parkerad på våran parkering.
Så nu är de en lägenhet dom jagar me blåslampa.
Allt går hur bra som helst me Gizmo och Bean också, dom busar och stojar för fullt, vist att bean kan få sig ett nyp nångång av Gizmo när han känner sig trängd eller så, men för de mesta är dom kompisar.

Lm har semester idag och tre veckor framåt, den 21 Juni är hans första dag tillbaka på jobbet, får väll se om jag lyckas tajma in förlossningen lagomt då så han får ta ut sina 10 pappa dagar direkt :) hehe
BB väskan ska då packas idag så alla sen kan slappna av och vara tysta, får höra de nästan varje dag nu hur viktigt de är att ha den packad.
Så de är väll lika bra då.
ska väll försöka hinna uppdatera bloggen en sväng iallafall innan de är dax, men som sagt så kan de ju hända nu när som helst...


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0