Bloooood!!!!

2014-02-23 Kl: 20:49:02
Allmänt | Kommentera (0)
Idag var dagen här då jonnas absolut bästa vän Meja fyllde hela 6år, dr bjöds på disco kalas och massa gott fi la, när vi väl kom hem trötta och hungriga var min plan att diska snabbt och sen fixa middan, men eftersom man är dömd att vara en klantskalle slutade kvällen på akuten istället och tre stygn i fingret. Ett glas sprack (ja tredje gången de händer) i handen på mig och blodet rann hejvilt!
Så grannen Annie fick akut komma hit å ta hand om Jonna medans jag och Daniel åkte upp på akuten.
Jag har klarat mig i hela 29år utan ett enda stygn så de var väll kanske på tiden ändå. 
Men nu är jag less så de BLIR å införskaffa diskmaskin så jag slipper amputera handen efter alla jäkla skärsår.




Efter den bravaden mös vi mer oss i soffan och kollade melodifestivalen, dessvärre bojkottade Jonna den och höll för öronen större delen av tävlingen tills hon somnade, de säger ganska mycke om vad hon tyckte om bidragen 

De ljusnar även för oss

2014-02-19 Kl: 08:27:50
Allmänt | Kommentera (0)
I flera år nu har de känts som vi kämpat oss fram i motvind, men hör å häpna nu känns de som de vänder faktiskt! Inget är klart än men går de som planerat kan vi fira i början på nästa vecka kanske :) 

Marsokist

2014-02-06 Kl: 11:36:11
Allmänt | Kommentera (0)
Jag måste ju vara nån typ av marsolist eller nått ", varför annars skulle jag plåga mig själv med att läsa gammla meddelanden på Facebook som du/jag skrivit?
Varför kan jag bara inte släppa dej å gå vidare? 
Varför sårade du mig då pass att jag fortfarande snart 3år (!!!!) senare FORTFARANDE saknar och till och med gråter efter dej?! 
Jag kommer aldrig i mitt liv kunna förklara i ord hur mycket du sårade mig den dagen. 
Jag fattar inte varför jag saknar dej och varför jag bara inte kan gå vidare?! 
Så många frågor, så få svar

Jävla skit vecka!

2014-02-01 Kl: 01:24:26
Allmänt | Kommentera (0)
I tisdags var jag på mitt fjärde besök hos sjukgymnasten, tredje akupunktur behandlingen. Den här gången fick jag fem stycken nålar i huvudet och två på ryggen. Dom andra två gångerna jag gått dit har jag sovit som en bebis (de är tanken också med den här behandlingen) men nu senast har ALLT varit upp och ner. Jag kan inte sova, när jag väl sover drömmer jag jätte skumma drömmar, jag har ångest och mår jätte dåligt hela dagarna och mitt intresse för livet är rent åt helvete.
Vad hände liksom?
De som gick så bra där i början....de här är en sån sak jag måste ta upp på tisdag då jag ska dit igen. Ytterligare minst åtta behandlingar kvarstår nämligen,  tur jag har min älskade familj iaf




   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0