Påsklov = sjukdom?

2013-03-27 Kl: 20:55:29
Allmänt | Kommentera (0)
Många på facebook som skriver om allt från magsjukor till enkla förkylningar, själv hinner jag inte mer än pusta ut i tron att vi ska ha klarat oss så kommer Jonna med magknip, rosiga kinder och jätte hängig.
Jaha är de våran tur nu då....igen....omgång 3 är vi inne på.
Snabbt i säng med liten och ber en tyst bön att hon vaknar upp pigg och kry imorgon.
 
Nytt intresse har hon också hittat, hon har börjat rida på PRK (piteå ridklubb) första lektionen i måndags och behöver jag säga att hon  stormtrivdes!
Så varje måndag hittar ni oss där nu. Perfekt då tisdags gympan slutat för sesongen så nu är de bara en aktivitet i veckan. Sen om jag har tur kan hon få privata lektioner av en klasskompis som har en sköthäst som hon ska ha som sin egen hela sommaren.  De är fullt upp här hemma, jag hinner bara landa hemma på djupviken så drar jag till grannen/kompisen och är social där fram till kvällen.
Klippt mej har jag också hunnit med.
En längre typ av page vart de den här gången och nöjd och glad vart jag också så klart. Desutom väntade ett sött litet påskägg när jag var klar hos frissan. Rosie och tjejerna hade ritat teckningar och köpt smycken åt mej, Jag vart så rörd att jag nästan grät på stan :) Nå känner man  sej uppskattad alltid!
Ne nu är de färdig babblat här, de väntar både disk och tvätt på mej här hemma. Sånt som hamnar efter när man inte är hemma mer än för att sova ;)

jaha sen då?

2013-03-19 Kl: 22:20:16
Allmänt | Kommentera (0)
Det har väll varit standard orden under dagens bråk med datorn. Jörgen var så söt och kom förbi så jag passade på att parkera han vid "svarta faran" ( min notebook ) jag har inget bra skrivprogram som jag kan använda mej av nu när jag skriver som en tok på den där uppsattsen. Efter att han nästan slitit sej flint efter x antal gråa hår fixade han allt ändå till slutet då jag fick ta över och bara skulle packa upp "skiten" och inte nu för att jag är den smartaste på denna jord men till och med jag fattar att för att packa upp en fil på datorn måste man väll ha ett program av nå slag för att packa upp den.....ja de hade jag då inte....lika med ännu mera gråa hår på stackars J-dog. Tur han är tålmodig iaf :)  

Att vrida tillbaka tiden och göra livet annorlunda

2013-03-18 Kl: 18:38:00
Allmänt | Kommentera (0)
oj vilken dröm det skulle vara, framför allt skulle jag nog ha skärpt till mej i skolan så jag slipper sitta här nu på framnäs med studielån upp över öronen.
Som om inte de vore nog kämpar jag mej fram dagarna i ända nu med uppsattsen som ska in i svenskan, det jobbigaste är att jag helt kört FAST! jag tar upp det jag skrivit på datorn, läser läser och åter igen läser utan att komma på nån fortsättning. Aldrig att det ens blir ett G på en sida bara.Jag önskar jag kunde vrida tillbaka klockan och välja nått annat ämne än aktiv dödshjälp att skriva om. En otroligt svår sak att diskutera om.
De är väll den stora anledningen till den dåliga uppdateringen här....
Snart är det iaf lov igen...tack för de kan jag bara säga de behövs värkligen! det känns tungt nu med skolan trotts att jag älskar att vara där och känna att det sker faktiskt nånting positivit just nu, så är det nog bara männskligt att bli skoltrött efter ett tag.
 
Aktiviteter med Jonna är en stor fråga nu också, vad ska man låta henne börja med? vad finns det enns? Just nu är det gympa varje tisdag men jag vill göra nått mer med henne, så idag anmälde jag henne till piteå tidklubb så får hon prova sej fram på det. Annars skulle jag gärna villja sätta henne i riktig gympa, friidrott alltså eller vad det nu heter, hon älskar ju att hoppa, göra volter och hänga som en liten apa. men vet nån om det finns för 4åringar i Piteå? Utbudet är rätt så litet känns det som, det är mest dans som finns, men allt man hört om de är att det till 90% är lek och 10% hopp och spring. inget jag känner för att betala dyra pengar för med andra ord.
Kom gärna med tips på olika roliga givande aktiviteter för en aktiv 4åring (snart 5)
 
Eftersom det var en evighetsen det kom in nå bilder här snor jag några från min Facebook och slänger in här
 
 
 

Mini tonåring och mitt vardagliga liv

2013-03-05 Kl: 20:18:12
Allmänt | Kommentera (0)
Eftersom jag har valt att inte tråka ut er med med mitt väldigt "intresanta" liv om en mini tonåring, skola och städning vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om mera.
eftersom man bor i rätt så liten stad så är de en stor hitt när bussarna äntligen inför kortdragare eller när de ska öppna en ny galleria i stan.
Spännande än så är de nog inte att bo här, trots de skulle jag inte vilja flytta.
Jag är rätt nöjd med mitt liv just nu och planerar inför framtiden med mera studier och en ev utbildning till nästa vår.
Barn är så klart de största just nu för mej och de känns värkligen som om de är de enda som saknas just nu.
Ett syskon som enligt Jonna ska heta Meja eller Bert!
 
Tiden bara springer iväg och nästa år börjar min mini tonåring 6års.
Jag lär nog bli en sån där hönsmamma som står och gråter när jag vinkar av henne på morgonen.
just nu tränas de för fullt här hemma med både skrivning och koncentrationen.
Hon kan skriva alla bokstäver redan men hon har svårt att få ihop dom till ord.
men Jonna kan hon så klart redan skriva ;)
 
Om man ska förklara mitt liv just nu så levar jag precis de liv jag vill!
Jag har en helt underbar familj, jag avgudar mina syskon och deras barn, Malin min näst äldsta systerdotter har vunnit en speciel plats i mitt hjärta och hon har blivit en av mina bästa vänner just nu trotts att hon är så ung.
 
 
Min helt underbara lilla prinsessa! precis som en tonåring men ack vad jag älskar dej ändå!
 
 

allt ifrån väder till busstrafiken

2013-03-02 Kl: 13:00:05
Allmänt | Kommentera (0)
Vi börjar väll med de underbara vädret och sportlovet, solen har skinit, fåglarna kvittrat och snön droppat från taket, de har inte blivit många timmar innomhus här iaf, vi har både grillat, åkt pulka och njutit i solen.
Men så vaknade man idag och de var snöstorm, de blåser så kraftigt att träden nästan ligger slickade på backen, jaja de är ju ändå skola på måndag igen och vi fick ju ett helt perfekt sportlov iaf.
 
Igår läste jag i PT att äntligen har busstrafiken i piteå kommit in i mileniumstadiet!
Nu kan även vi här betala med kort på bussarna, jag tror nog vi är sist i hela sverige med att inte ha de.
Om dom nu också bara kunde ge våra otrevliga busschaförer en charmkurs så kanske bussåkandet kommer öka.

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0