förändringar och mognad

2015-04-29 Kl: 20:59:00
Allmänt | Kommentera (0)
förändringar och mognad blir dagens diskussion.
Saker har hänt senaste 6månaderna i massor och jag har fått utså mer skit och hårda ord än jag nånsin i mitt liv fått stå ut med, detta ledde till en gigantisk förändring i både mig själv och i mitt liv. jag tar inte mer skit från folk. och jag lever nu mera efter att behandla andra som du själv vill bli behandlad. alltså ignorerar jag dej, så gör detsamma med mig, låter lätt va?
Att påstå att de varit lätt dom senaste månaderna är en lögn, men jag har folk vid min sida som stöttar mig och påminner mig om att jag också är en värdefull människa som förtjänar att få le och ha vänner omkring mig, oavsett ålder, längd, hudfärg, sexuell läggning mm
mina vänner är just de, MINA vänner. så länge jag mår bra är jag har vissa omkring mig finns det ingen som kan få mig att byta umgänge.
förändringen som skett är stor, och absolut inte bara till de bättre. men i många fall är den positiv också, för jag har lärt känna mig själv på ett helt annat sätt och insett saker om andra som inte nödvändigtvis är positiva. men de här är samtidigt bara mina tankar, mina känslor och min upplevelse. alla har vi egna tankar och känslor egen om samma situation. hemligheten är bara att kunna respektera andra och själv inse att ingen är perfekt, men att konstant kasta skit på andra får inte mig som person att framstå bättre, de får motsatt effekt istället.

Vishet kommer med mognad, men mognad kommer inte nödvändigtvis med ålder.
ett bra sätt att uttrycka sej på om mognad är att fjortis inte är en ålder, de är en attityd!

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0