Städat och slitit

2013-10-31 Kl: 22:38:48
Allmänt | Kommentera (0)
Nu är de städat och låst i lägenheten!
Igår stod vi i 7timmar och skrubbade och slet som tokar, idag tog de 9timmar! Men då bar vi ner en säng till Rosie, satte i hop den (kura vändbar säng) vi gick ned tonvis med sopor, tömde förrådet, kämpade oss ner med ett stort tungt Vitrinskåp och bar hem alla saker.
Tur jag hade min Rosie till hjälp, vi kämpade på tillsammans ända till slutet, vi tjaffsade, gnällde, grät och skrattade hysteriskt!


Vi trivs och har de bra

2013-10-26 Kl: 10:12:14
Allmänt | Kommentera (0)
Nu har vi sovit 3 nätter i nya lägenheten och än har inga spöken visat sej, det mesta är upp packat och vi har faktiskt börjat känna oss som hemma här nu,
Idag blir det att få upp gardiner och jonnas mörkläggningsgardin, sen på måndag blir det tack och lov att få i gång tvättmaskinen och börja jobba få bort berget med tvätt som samlats.
Ett lass till sen är det bara städa i andra lägenheten kvar, det ska böur riktigt skönt när vi lämnar in nycklarna och kan slappna av.


Nu är vi snart klar

2013-10-24 Kl: 22:54:02
Allmänt | Kommentera (0)
De är nog nu de har slagit mig att GUUUD så skönt att vi inte flyttade långt bort, som vanligt lyser alla med sin frånvaro när det vankas flytt, men jag har då iaf haft två änglar ned mig som hjälpt till idag, lm och Rosie kämpade som tokar med att få upp tvättmaskinen på övervåningen, jag och There's har burit, packat upp, sorterat och burit lite mer, alla har ryckt in för att göra flytten lättare för oss, 
Så nu är det inte mycke kvar (tack och lov) imorgon tar vi de sista sen är det bara städningen kvar innan vi kan lämna in nycklarna och göra vårt bästa här hemma för att komma i ordning.


Den officiella flytten 20m bort

2013-10-22 Kl: 22:45:00
Allmänt | Kommentera (0)
Idag bars det grejer och möbler för glatta livet, tyvärr vart vi tvungen att städa innan vi flyttade in efter målaren men de må då vara, vardagsrum och kök är på platts så imorgon blir de att bära sovrums sakerna och då så klart hela jonnas rum.
Jag som hela tiden trott att Jonna skulle längtat tills vi fick flytta fick mig en gigantisk chok då stumpen grät ögonen ur sej och ville inte alls flytta, jag hoppas det bara är en separations period och att de kommer gå över, det här är ju trots allt hennes första flytt, just nu känns det då extra viktigt att komma i ordning i hennes rum så fort som möjligt så hon kan börja finna sej till ro där

84e till 74d

2013-10-21 Kl: 21:24:46
Allmänt | Kommentera (0)
Inom en månad blir de flytt, inte långt men ändå en ny lägenhet med nya minnen att skapa.
Jonna ser framemot att få uppleva sin första flytt och jag är nog mest glad att det inte blir längre än ett stenkast bort.
Samma kvarter bara 20m närmare dagis och affären om man ser det så, flytten beräknas ske senast nästa vecka.

Idag var jag på ett inbokat läkarbesök, så nu är nya mediecenter utskrivna och en sjukskrivning året ut är fixat.
Sen ska jag inte se det som ett bakslag om min sjukskrivning kommer fortsätta nästa termin också, de är inte lätt att jobba med sig själv, och jag citerar läkaren idag när jag säger att jag kommer aldrig i hela mitt liv ha ett viktigare arbete än jag har nu, att arbeta med sig själv och sitt eget mående kommer för alltid vara det viktigaste jobbet i mitt liv.
Nu hoppas jag bara på att allt till slut löser sig till set bättre, men en dag i taget är det som gäller 



   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0