Lat sidan

2013-12-11 Kl: 22:15:06
Allmänt | Kommentera (0)
Efter att ha legat på latsidan rätt länge nu med mitt pysslande fick jag ett ryck igår. Jag gjorde 10st pappersblommor i olika färger, jätte kul, lätt och dom blev jätte fina. Trotts de har jag ingen aning om vad jag ska göra med dom sen. Men de kommer jag nog på bara jag får tänka en stund :)



Imorgon firar jag och mannen i mitt liv 14år tillsammans, och de enda jag ångrar är att vi inte träffades tidigare, så jag kunde ha älskat han längre.


Min lilla busunge

2013-12-09 Kl: 16:35:04
Allmänt | Kommentera (0)



Senaste tiden har Jonna varit JÄTTE jobbig, jobbigast är de på kvällen när hon ska sova, hon envisas med att jag ( och ENBART jag) ska ligga med henne i sängen tills hon somnat. Ikväll fick hon två val, antingen sova i våran säng eller sin egen. Hon valde våran.
Trotts de vart de bråk och skrik för jag skulle ju ligga bredvid henne vilket jag vägrade.
Efter ca 30min vart de äntligen tyst.
Nu när jag gick upp för att gå å lägga mig ser jag att hon dragit fram madrassen (som skulle ut i förrådet) och lagt sej på den och somnat....med en gardinstång.....jaja....

Pyssla bort tankarna

2013-12-08 Kl: 20:56:31
Allmänt | Kommentera (0)
Ett bra tag nu har pyssel och eller stickning gett mig en paus ifrån mitt kaos i skallen. Men just nu är de för mycke kaos för att ens orka tänka eller pyssla.
Jag har massor av obörjade projekt som jag inte har orkat börja med.

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0