Vecka 7

2007-10-23 Kl: 18:32:59
Allmänt | Kommentera (0)
Idag går vi in i vecka 7, ny vecka varje tisdag har jag räknat ut,satt även och kollade in mitt BF datum och de kommer vara den 10Juni om jag räknat rätt,
Illamåendet håller sig kvar, de vill som inte släppa riktigt än, de kommer och går, vissa dagar är bättre än andra, lördagen var hemsk med de, mådde så grymt illa hela dagen lång, de värsta hitils, och ändå var vi tvungen att fara till Luleå och vara trevlig med mina syskon,  Ankis älsta pojke fyllde år så vi for och grattade han, de var kul att få spendera lite tid med mina älskade syskon en stund, de händer allt för sällan.
Nog är han för söt Nicke (födelsedagsbarnet) när vi satt i köket och fikade så kom han in och stälde sig framför mig och väntade på att få säja en sak till mig, när jag tittade på han och frågade vad han ville så sa han bara:
-Hur mår din bebis?
jag vart helt ställd, jag ville bara ta upp han i famnen och krama om han men jag vågade inte, mådde så illa att de var lika bra att låta bli

Började skolan förra måndagen då som sagt, känns som jag kanske inte kommer hinna klart engelskan på 10veckor, de är 10 kapitel i engelskan och i gramatiken så jag måste läsa 3kapitel i veckan (läser ju data också) så jag kommer nog måste be om förlägning om de går.
Datan värkar då lugn, mycket som ska göras hemma, och kursen är ganska så enkel i sig, mycket grundinformation som alla redan kan, men några kapitel kan blir jobbiga, men då har jag min älskade sambo som får hjälpa mig :)

För LM går de bara fint, lite strul på jobbet men de är ju som vanligt. ena veckan får han mer timmar för att veckan efter få mindre timmar,
Men nu har han blivit erbjuden jobbet på kalles som de vart tal om så länge, han skulle in och provjobba i dag igentiligen men han vill inte ha de. för mycket sena kvällar och för mycket alkohol.
Han vill sattsa mer på familjen våran nu.
Och om de då krävs att han blir kvar på sunes ett tag till så får de bli så. 
De är då bättre än igen alls.

                                         Jag och LM i lördags på Nickes kalas
image42
                                              Jag , Claus och LM i danmark
image43
                                   Bean som bebis, känns om de var länge sedan han var så liten

image44

Hejjsan

2007-10-14 Kl: 17:48:52
Allmänt | Kommentera (1)

Nu är de väll ingen hemlighet nått mer, två ska bli tre. Mina älskade svärföräldrar ska bli farmor och farfar om allt går som de ska, satt nyss och räknade ut hur långt gången jag är och än är vi bara i vecka 5 går in i vecka 6 på tisdag.
kämpar som aldrig för med rökningen, försöker hitta nått att syselsätta mig med så jag inte ska tänka så mycket på att jag måste röka men de är svårt, känner att jag måste kämpa mer om jag ska klara de här nu.
många tankar och änu mer känslor har vi väll båda om allt nu, kanske jag mer än han.
Men finns de folk som har de värre än oss som klarar de så ska vi nog klara de också.
Ekonomin är väll igentligen de största problemet, men de finns ingen som skulle sätta oss på gatan om de kom till de.

Annars är de lungt här hemma, LM har fått en extra dag på jobbet så de lönar sig i längden för oss, själv ska jag börja plugga i morgon (måndag) ska läsa engelska a och data hadde jag tänkt, måste få göra nått, och engelskan kommer jag ha nytta av hela livet, kanske inte  datakunskapen men de fyller upp tiden och ger mig 50p så jag kommer närmare ett slutbetyg iallafall.

Pratar nästan varje dag med carin och claus över skype, saknar dom mer och mer när jag hör deras röst, men dom har de fint där nere i solen,
Inatt kom den första snön här, de kom mycket men de försvan lika fort som tur var, men nu är de inte länge kvar till vintern och de känns på graderna ute *brr* ska ställa av vespan i morgon har vi sagt, går inte att köra den mer.

Annars är de bara fint här hemma, Bean äter sover och busar som vanligt, han ska ju bli storebror så hehe
Annars går vi bara och väntar på att Annelie ska få barn snart, hon är ju beräknad om tre veckor så de kan ju komma när som helst, spännande och se om de blir en liten kille eller om hon måste planera om efter en tjej


image40

image41


Här hemma...

2007-10-02 Kl: 22:40:21
Allmänt | Kommentera (1)
Ja här hemma har de väll varit ganska stormigt ett tag nu, inte mellan oss utan mellan oss och ekonomin som vanligt, men som tur är så har vi såna underbara familjer (både han och jag) som hjälp oss så mycket dom bara kunnat, annars skulle vi nog gått i botten för länge sedan,
Annars har de inte hänt så mycket här hemma, LM jobbar på som vanligt och jag är fortfarande på pitstop ibland, ska dit och jobba torsdag fredag måndag och tisdag vad jag vet iallafall, men vi tar en dag i taget och hoppas inte på för mycket,

Annars är de lungt, jag har haft lite ont i magen nu ett tag men alla som känner mig vet att jag inte gillar läkare så jag skuter upp de så mycket jag bara kan, men nu känner jag att de går inte mer så i morgon måste jag ringa till dom, fast jag gruvar mig.

Var till soc i måndags också, LM borde ha följt med för jag behövde han värkligen, vi fick avslag igen från dom. Och då brast de för mig, jag sa lite otrevliga saker till och om henne som jag kanske inte skulle ha sagt.
Men gjort är gjort och jag känner inte för att ringa och be henne om ursäkt, de är sånt hon får vänja sig vid i de jobbet tycker jag, Blir säkert bättre sen när jag mår bättre, har inte kännt mig normal om man säjer så på ett tag nu. De är hög tid för läkaren jag vet.

Var på stan i fredags med Jörgen och Rebecca, vi råkade gå förbi en blomsetafär och så sa jag lite sarkastiskt till LM att han lovade mig en gång i fyllan att han skulle köpa mig blomor varje månad bara för att han älskar mig, Och så fort jag sagt de till han vänder han om och går in på blomsterbutiken och köper mig dom finaste rosorna han bara hittar, nog är han en liten romantiker iallafall ;)

image36


image37

image38


image39





   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0