2007-11-24

2007-11-24 Kl: 00:22:46
Allmänt | Kommentera (0)

Här hemma händer de som sagt saker hela tiden känns de som, var till barnmorskan i tisdags och tog en massa prover och svarade på hundra olika frågor och sjukdomar i familjen och allt möljigt, men de är ju alltid bra att dom tar upp sån information.
Dom skrev även ner att min mamma dog i hjärtatack när hon var 38år gammal och att nu pappa också har problem med hjärtat och högt blodtryck,
Sedan tog hon ett stick i fingret för att kolla mina värden, trodde dom skulle vara åt helvete med tanke på att vi inte haft mat el pengar på länge nu, men när hon kollade i aparaten så hadde jag svin bra värden :) till och med så att hon vart chokat, Vågade inte säja till henne om mina matvanor så jag höll ganska låg profil och bara tog emot all beröm jag fick istället :) hehe
Sen var de dax för de jag hatar mest av allt på hela jorden...blodprovet...hon skulle ta tre rör blod från mig och jag kunnde nästan se bara hur allt blod i hela kroppen försvan ner i rören där (överdrivet så klart men ändå) hehe hon såg även på mitt urin prov att jag hadde 125 i äggvitor (tydligen för mycket) så jag har möjligen också urinvägsinfektion på allt, får veta svaren på allt på fredag, även om blodproverna är ockej, så nu håller jag bara tummarna att jag inte har Hiv el hepatit C som jag inte vetat om under min livstid.

Annars kommer domen i dag mot Magnus, borde ju få veta den på måndag eller tisdag då tycker man ju.
Hoppas dom låser in fanskapet och aldrig släpper ut han mer, men sån tur har man ju inte så klart.

Annars blir de att köpa julklappar så mycket vi bara kan nu den här månaden, kom på att ska vi köpa alla i december kommer vi att gå under.
Ska till Fia i morgon och fira henne, hon fyller 31 (tror jag) på måndag så de blir tårta och kakor i morgon,
var även och köpte nicitinell plåster i dag på apoteket, höll på trilla baklänges när jag såg hur mycket dom kostade....299kr för 14st *gulp* men vad gör man inte för den lilla ofödda saken :P

Beanis mår bra också, han sover äter och tärrar oss till döds, allt är som vanligt annars här hemma,
Har fått en ovanligt bra relation med pappa nu på senaste tiden, han sa i går att han var glad att vi fått sån bra relation han och jag för när Carin och Claus var hemma så var de lite annars...han fick de att låta konstigt..och jag ska prata med han om att de och säja att de hadde inget att göra med att dom bodde här..varför jag valde bort min pappa var pga av allt han gjort mot mig som är oförlåtligt..fortfarande..men jag älskar min far och jag har trots allt bara en. och han har visat att han är villig att försöka ta igen alla dom förlorade åren vi har, så jag ger han en chans..men de har inget alls att göra med att Carin och Claus inte är här nått mera..och de ska jag prata med han om..tog de nästan som en förolämpning när han ens antydde de...de är mitt val ingen annan har tvingat mig till de...

Annars här hemma är allt bara som vanligt..allt rullar på som alltid, söker fortfarande jobb hela tiden fats jag har skolan.
Känner att ett jobb skulle ju vara de bästa att ha, även om de bara är deltid, dom sökte på cafe piteå såg jag så jag ska in till dom med en ansökan  nästa vecka...

Känner mig som lite ensammen här hemma ibland...alla är som upptagna med sitt och LM jobbar ju alltid som vanligt...så de är inte alltid man känner att man är älskad kanske...men alla har vi såna dagar :)
Ska till Annelie nästa vecka om allt lugnat ner sig hemma hoss dom, dom har ju folk hela dagarna så man vill inte komma och tränga sig på, så därför väntar jag helre nån dag så de blir lite lungt för dom.


Hejsan

2007-11-15 Kl: 17:00:00
Allmänt | Kommentera (0)
Saker händer hela tiden här hemma, Annelie ringde nyss och sa att hon var på BB, hon har haft värkar nu sen i går kväll och hon har gått över tiden snart två veckor.
Hon skulle ringa när den lilla väl tittat ut, uppdaterar mer om de senare.

Annars var de rättegång i går mot Magnus,
Killen som var in på sunes och misshandlade LM förra året, dom var lite sega med att ha en rättegång och skutit upp den en gång och så missade vi vart den var en gång så tredje gången gilt säger dom väll ;) hehe
de var väll ganska blandade känslor att höra Magnus version av de hela,  han satt och ljög om de mesta, så lite små irriterande var de väll, men man fick bita ihop.
Domen ställs då den 23 november, Åklagaren yrkade då på psykisk vård till magnus så vi hoppas att de går igenom.

Annars här hemma med magen är de väll desamma, vecka 10 i tisdags, känns tryggare och tryggare för varje vecka som går.
Kommer väll inte riktigt att kunna slappna av förens v 12 då risktiden är över,
Ska till barnmorskan på tisdag och ta prover, ska prata med henne om att få höra hjärtat på den lilla, så kanske de blir mer värkligt för oss båda.
Just nu känns de mer som magsjuka vissa dagar,
Är lite små nervöd bara för att jag fortfarande har ont i magen, de vill inte gå över och jag vill ha reda på vad de är dom hittade i sunderbyn.
Ska prata med henne om ett nytt ultraljud och så kanske vi får se den lilla ;)

LM jobbar då annars bara hela tiden, hinner aldrig se han så länge inte jag är på sunes med han.
Men nästa vecka ska han då iallafall vara ledig tre dagar så jag hoppas han inte spenderar dom dagarna framför datorn.
skulle ju villja iallafall vara med han en dag.

Uppdatering om Annelie,
Hon ringde mig nyss och medelade att de tittade ut en liten pojke just efter 19 tiden i dag :)
Allt gick fint, och dom får stanna där tills på söndag.
ska eventuelt träffa henne på tisdag och bomba den lilla med kort så ni får se


image52



image53r


image54

image55





V8

2007-11-01 Kl: 18:10:57
Allmänt | Kommentera (1)

Varje tisdag går vi in i en ny vecka har jag räknat ut, idag var vårat första möte hoss barnmorskan, spännande och nervöst samtidigt,
Men de gick bra, hon ställde bara en massa frågor om våra alkohol vanor och hur de låg till med rökningen för mig...Hmm...ja jag har inte slutat än men i morgon ska jag in till apoteket och köpa nicotin plåster, tydligen får man använda de så länge man inte använder de så ofta och länge.

I helgen är de Hallowen som alla kanske redan vet, här hemma blir de lungt, LM jobbar lördag söndag så de blir bara jag och bean hemma då.
Imorgon ska jag försöka ta mig till luleå  på mammas grav och tända ett ljus tänkte jag, får se om pappa kommer ihåg att hämta mig som ha sa,

Annars har de vart en lugn vecka, de är ju höstlov så tydligen hadde jag ingen skola i veckan som jag trodde, for dit i onsdags för att lämna in mina uppgifter men när jag kommer dit är de mörk och låst...ingen som medelat att komvux också har höstlov.
Jaja får bara fara dit nästa vecka då,

Förra helgen var vi ju på 30års fest i lule, en kompis till min syster Fia fyllde år så de var en överasknings fest för henne,
Vi hadde jätte trevligt gratis dricka för LM och gratis alkoholfri dryck för mig, de var jätte trevligt att få träffa nytt folk och komma hemifrån en stund.
Behöver sånt oftare känns de som.


Bebisen våran 8veckor 1.5cm

image45
Jag och min älskling

image46


image47
                                                                   Mörda älgen :)

image48

                                      Nästan så man kan höra han yla ;)

image49
                       Efter bus och allt ylande måste man få sova en stund:)

image50
                                                   Hungriga pojkar,Bean käkar tacos med husse

image51


   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0